WEBBDESIGN / REDEKO

Redeko – Om man gillar det man gör brukar det bli riktigt bra

Vi fick förfrågan om att göra om Redekos hemsida och blev eld och lågor över att ta oss an uppdraget. Redeko hade en ganska blygsam önskan om att få en hemsida som var användarvänlig, snygg och som gav en rättvis bild av ett modernt företag.

Den första frågan vi ställde oss var: Kan man få en ekonomi- och redovisningsbyrå att glänsa och sticka ut när tjänsteutbudet i sig inte är unikt? För att ta reda på det beslöt vi oss för att besöka Redeko en extra gång. Under vårat besök intervjuade vi delar av personalen, provsatt fåtöljer och tog en kaffe i fikarummet. Vad fick vi veta? Vi konstaterade ganska snabbt att denna ekonomi- och redovisningsbyrå var utrustad med personal som, i vårat tycke, vurmade lite extra för sitt yrke och yrkesroll. Det gillade vi.

Utifrån detta skapade vi en lättnavigerad hemsida, boostat med ett tydligt och lättillgängligt budskap om hur Redeko ser på sitt arbete och vilka tjänster de erbjuder. När Alexander från Gefle fotostudio porträtterade företagets personal tyckte både Redeko och vi att den nya designen gav en komplett bild av företaget.

www.redeko.net

tillbaka till uppdragen